De acteurs van La Casa de Papel in het echt

-

- Advertentie -

Al 4 seizoenen lang knalt La Casa de Papel van je scherm. De Spaanse Netflix-serie is in heel veel landen ongekend populair. Waar de acteurs voorheen nog redelijk anoniem over straat konden, kunnen ze dat na deze serie wel vergeten. Tenzij ze in het echt niet heel erg lijken op hun personages uit de serie. Wij zochten het voor je uit.

We lieten je eerder al zien hoe de acteurs van Vikings er in het echt uitzien. Dit keer is het de beurt aan de cast van Netflix kaskraker La Casa de Papel. We raden je aan om de hele lijst even door te nemen, want aan het einde zit toch wel de grootste verrassing. O bella ciao, bella ciao, bella ciao, ciao, ciao!

Úrsula Corberó als Tokyo

Úrsula Corberó vertolkt met haar rol als Tokyo een van de hoofdrollen in La Casa de Papel. Tokyo is een enorm stoere chick die duidelijk niet bang is voor wat actie. Haar onvoorspelbaarheid zorgt nog wel eens voor de nodige problemen. Op Instagram deelt Úrsula regelmatig wat gewaagde foto’s met haar fans en dat vinden wij helemaal niet erg.

Álvaro Morte als El Profesor

El Profesor is in La Casa de Papel de leider van de groep en het genie achter de overvallen. Waar El Profesor regelmatig een beetje ongemakkelijk is in de omgang, lijkt de vriendelijke Álvaro daar in het dagelijks leven minder last van te hebben.

Alba Flores als Nairobi

Alba Flores ken je naast La Casa de Papel mogelijk ook van Vis a Vis, een andere hitserie op Netflix. Nairobi, die in de serie verantwoordelijk is voor het printen van het geld, is erg geliefd bij de fans van de serie.

- Advertentie -

Pedro Alonso als Berlín

Pedro Alonso speelt de rol van Berlin, de broer van El Profesor. Sympathiek, maar af en toe ook een beetje psychopathisch.

Esther Acebo als Mónica / Stockholm

Actrice Esther Acebo is, net als Mónica, een prachtige verschijning met een mooie bos krullen. In de serie verandert de rol van Mónica van onschuldige secretaresse naar overvaller.

Jaime Lorente Lopez als Dénver

Dénver is de zoon van Moscú en staat vooral bekend om zijn opmerkelijke lach. In de serie heeft krijgt hij een relatie met Stockholm. In het dagelijkse leven heeft hij een relatie met la Casa de Papel collega Alison. Die kom je verderop in dit artikel nog tegen.

Itziar Ituño als Raquel / Lisboa

Itziar Ituño speelt de rol van Raquel, die onderzoek doet naar de groep gijzelnemers. Tijdens de onderhandelingen met El Profesor wordt ze verliefd op hem en besluit ze over te stappen naar de verkeerde kant. Of naar de goede kant, het is maar hoe je het bekijkt….

Miguel Herrán als Río

Rio wordt gespeeld door Miguel Herrán. Aan zijn Instagram te zien, brengt deze fitboy aardig wat tijd in de sportschool door. Rio is de jongste van de groep overvallers en is het liefje van Tokyo.

Maria Pedraza als Alison Parker

Beloofd is beloofd. We sluiten deze reeks af met toch wel de grootste verrassing, namelijk Maria Pedraza. Wie? Ja, wij moesten ook echt even een paar keer met onze ogen knipperen. Maria speelde in het 1e seizoen van La Casa de Papel de rol van Alison Parker. Alison was, als de dochter van de Britse ambassadeur in Spanje, een van de belangrijkste gegijzelden.

Helaas ook slecht nieuws, want Maria is al bezet. Ze heeft een relatie met Jaime Lorente Lopez oftewel Dénver!

- Advertentie -