Booze Brothers Club: een Abonnement op Sterke Drank

-

- Advertentie -

Je combineert twee vrienden, hun passie voor sterke drank, een gat in de markt en de Booze Brothers Club is daar. Met een abonnement op de Booze Brothers haal je elke maand of elk kwartaal een unieke fles sterke drank in huis. Zorgvuldig samengesteld, verpakt en ook nog eens bij je thuis afgeleverd. Klinkt goed, maar eerst zien dan geloven. Hombrero nam de proef op de som.

De Booze Brothers box komt als geroepen. Het weekend staat voor de deur en na een week hard werken, kan ik een goede drank altijd extra waarderen. Het voelt als het uitpakken van een cadeautje, want de inhoud is natuurlijk nog een verrassing.

De box bevat een fles Jenever, een flesje bier (extra cadeautje) en een informatiekaart. Laat ik even eerlijk zijn: dat ik sterke drank kan waarderen, betekent zeker niet dat ik een kenner ben. Gelukkig helpt de informatiekaart me uit de brand. Naast de specificaties van de drank bevat de kaart leuke, maar vooral ook leerzame achtergrondinformatie over de stoker en brouwer. Waar ik in eerste instantie bij het zien van de Jenever dacht ‘dat drink ik eigenlijk nooit’, heeft het me nu nieuwsgierig gemaakt. De kaart leert me dat we hier te maken hebben met de oudste Jenever van Nederland. Een authentiek recept uit 1630, volledig gestookt volgens de oude ambachtelijke productiemethode. Het Weizenbier (dat als extraatje is toegevoegd aan de box) is ook niet toevallig gekozen, maar matcht qua smaak geweldig met de Jenever.

Bij de Booze Brothers Club heb je de keuze tussen twee abonnementen: elke maand of elk kwartaal een fles sterke drank. Sterke drank is natuurlijk een ruim begrip, maar je kunt onder andere whiskey’s, gins, jenevers, wodka’s en kruidenlikeuren in het aanbod verwachten. De abonnementen zijn flexibel. Je kan elke maand opzeggen, pauzeren of zelfs switchen tussen de abonnementen.

Booze Brothers Club - Drink outside the Box

Het kan zijn dat je denkt: maar zelf een fles drank bij de slijter halen, is toch goedkoper? Klopt, ben je op zoek naar een standaard fles drank, dan kan je die inderdaad beter zelf bij de supermarkt of slijter halen. Ook als je van veilige keuzes houdt, is dit concept misschien wel niks voor jou. Voor wie is het dan wel interessant? Het motto van Arjan en Lucas, de oprichters van Booze Brothers Club, is Drink outside the box. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Geef je eens over aan onbekende smaken en drink eens buiten je comfortzone. Als je dat kan waarderen of daarvoor openstaat, dan is dit concept absoluut iets voor jou.

- Advertentie -

Mijn eerste kennismaking met het concept van de Booze Brothers heeft mij in ieder geval enthousiast gemaakt. Het is nu aan de heren om hun abonnees elke keer weer te blijven verrassen met bijzondere dranken. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze die eervolle taak gaan volbrengen.

Ga voor meer informatie of het afsluiten van een abonnement naar de website van de Booze Brothers Club.


  • Inhoud box: 1 fles sterke drank + informatiekaart met achtergrond verhalen en drinktips
  • Soort drank: sterke dranken
  • Kosten: €28,95 per box (incl. verzendkosten)
  • Abonnementsvormen: maandelijks of driemaandelijks
  • Opzeggen: mogelijk op elk moment, net als pauzeren of switchen tussen abonnementsvormen.

Het welkomspakket van Booze Brothers Club werd gratis verstrekt aan Hombrero. Het bracht ons wel onder invloed, maar heeft onze mening niet beïnvloed.

- Advertentie -