De beste voetbal apps

-

- Advertentie -

Wil jij live de tussenstanden kunnen volgen van je favoriete voetbalteams en altijd op de hoogte blijven van het allerlaatste voetbalnieuws? Dan zijn onderstaande voetbal apps zeker iets voor jou.

Dit zijn de beste voetbal apps van dit moment (op alfabetische volgorde). Ik heb alle apps persoonlijk getest en hieronder aangegeven wat de sterke punten zijn. Wat voor jou de beste app is, hangt natuurlijk van jouw wensen af. Ze zijn gratis, dus je kan ze gewoon allemaal uitproberen. Ik hoor uiteraard ook graag wat jouw bevindingen zijn.

365Scores

De app 365Scores is een hele uitgebreide sport-app. Naast voetbal doet het verslag van 9 andere sporten zoals tennis, rugby en basketbal. Qua voetbal is de app super uitgebreid: opstellingen, live tussenstanden, doelpunten direct terugkijken (indien beschikbaar) en allerlei wedstrijdstatistieken. Notificaties zijn naar eigen wens in te stellen, zodat je alleen de meldingen ontvangt waar jij persoonlijk in geïnteresseerd bent.

Plus: doelpunten in veel gevallen direct terug te kijken.
Min: redelijk veel reclame in de app.

365Scores kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

- Advertentie -
365Scores voetbal app

Flashscore

De Flashscore app biedt live uitslagen en statistieken van meer dan 30 sporten en meer dan 6.000 competities. Ben je naast voetbal dus ook geïnteresseerd in heel veel andere sporten, dan zit je hier gebakken. In de app selecteer je eenvoudig jouw favoriete teams of wedstrijden en via push-notificaties word je volledig op de hoogte gehouden.

Plus: live uitslagen van meer dan 30 sporten.
Min: geen video’s van doelpunten beschikbaar.

Flashscore kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

Forza Football

Forza Football is gewoon een hele goede en complete voetbal-app. Bekijk de opstellingen en de zeer uitgebreide wedstrijdstatistieken. Ontvang razendsnel notificaties op je telefoon en bekijk daarna direct de doelpunten of hoogtepunten terug.

Plus: hoogtepunten en doelpunten in veel gevallen direct terug te kijken.
Min: niet kunnen ontdekken.

Forza Football kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

Fotmob

Fotmob is mijn favoriete voetbal-app. Het verschil met de andere apps is klein. Net als de andere voetbal-apps zijn alle wedstrijddetails beschikbaar en kunnen doelpunten en hoogtepunten worden teruggekeken. De navigatie van Fotmob vind ik persoonlijk erg fijn en dat zorgt er dan ook voor dat ik deze app verkies boven de anderen.

Plus: hoogtepunten en doelpunten in veel gevallen direct terug te kijken.
Min: niet kunnen ontdekken.

Fotmob kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

Fotmob voetbal app

Livescore

Livescore is misschien wat eenvoudiger dan de andere apps, het doet wel precies waar het voor gemaakt is: jou op de hoogte houden van alle tussenstanden en statistieken. Naast alle voetbaluitslagen kan je ook tennis, basketbal, cricket en ijshockey wedstrijden volgen.

Plus: eenvoudige, maar zeer duidelijke wedstrijdoverzichten.
Plus: geen reclame in de app.
Min: geen video’s van doelpunten beschikbaar.

Livescore kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

SofaScore

SofaScore is een sport app die verslag doet van maar liefst 25 sporten, waarvan voetbal ene hele belangrijke is. Een app voor de echte voetballiefhebber, want je kan je uren vermaken met de zeer gedetailleerde spelersstatistieken.

Plus: hoogtepunten en doelpunten in veel gevallen direct terug te kijken.
Plus: uitgebreide spelersstatistieken inclusief heatmaps.
Min: niet kunnen ontdekken.

SofaScore kan je gratis downloaden voor zowel Android als iOS.

SofaScore voetball app

Wat is jouw favoriete voetbal app? Laat het hieronder weten in de reacties.

- Advertentie -