De heetste Victoria’s Secret modellen

-

- Advertentie -

Pak maar vast een koud drankje, want verkoeling ga je nodig hebben. We selecteerden de 8 heetste en lekkerste Victoria’s Secret modellen van dit moment. Niet dat het je op zal vallen, maar tussen de foto’s vind je ook nog wat persoonlijke informatie over deze zeer aantrekkelijke dames.

8. Taylor Hill

Deze 23-jarige brunette komt uit de Verenigde Staten en maakt al onderdeel uit van de Victoria’s Secret Angels sinds 2015.

7. Lais Ribeiro

Deze Braziliaanse schone volgde een opleiding tot verpleegkundige, maar besloot uiteindelijk toch om voor het modellenwerk te kiezen. Wat ons betreft een hele goede keuze!

6. Barbara Palvin

Barbara komt uit Hongarije en werd op haar 13e al ontdekt. Inmiddels is ze twee keer zo oud (26 dus, rekenwonder) en in 2019 werd ze gepromoveerd tot Victoria’s Secret Angel. Ze heeft een relatie met de Amerikaanse acteur Dylan Sprouse. Who cares, alles kan kapot.

5. Josephine Skriver

Josephine is 26 jaar en komt uit Denemarken. Deze prachtige verschijning loopt shows voor de grootste modeontwerpers (Prada, Dior, Calvin Klein en Gucci).

- Advertentie -

4. Jasmine Tookes

Tookes werd in 1991 geboren in California. Ze deed in haar jeugd veel aan sport, zoals gymnastiek, volleybal en softbal. Op haar 15e werd ze ontdekt als model en in 2015 werd ze een Victoria’s Secret Angel.

3. Martha Hunt

Op plek 3 vinden we de Amerikaanse Martha Hunt. Ze heeft in haar carrière al bijna 200 modeshows gelopen, onder andere voor Chanel, Giorgio Armani en Versace. In 2019 vierde ze haar 30ste verjaardag, maar kan naar onze bescheiden mening nog wel een paar jaartjes mee.

2. Romee Strijd

Met trots presenteren we op nummer 2 de Nederlandse Romee Strijd. Toen Doutzen Kroes Victoria’s Secret in 2014 verliet, zorgde Romee dat Nederland goed vertegenwoordigd bleef.

1. Candice Swanepoel

And the winner is…….Candice Swanepoel. De diamant tussen de andere prachtige edelstenen. De meest ervaren Victoria’s Secret Angel, want ze draait al mee sinds 2010. In de Fashion Show van 2013 mocht ze de “Royal Fantasy Bra” dragen. De beha en bijpassende riem bevatten meer dan 4.200 kostbare edelstenen gezet in 18 karaat goud met een 52-karaat robijn in het midden. Waarde? Een slordige 10 miljoen dollar.

Bron foto’s: Instagram

- Advertentie -