Film 1917 recensie

Filmrecensie: 1917

1917 is een oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog. Met 2 Golden Globes in de pocket moet dit haast wel een fantastische film zijn, toch? TOCH?
Netflix releasedatum 2020

Netflix releases 2020

Ook 2020 belooft weer een mooi Netflix jaar te worden. Er verschijnen weer een aantal mooie nieuwe seizoenen. Hier vind je ze inclusief releasedatum. Zit jouw favoriete serie ook er ook tussen?
James Bond cover No Time to Die

Trailer nieuwe James Bond film: No Time To Die

Lees hier alles over de nieuwe James Bond film: No Time To Die. Inclusief de hele dikke trailer!
Penoza The Final Chapter

Filmrecensie Penoza: The Final Chapter (2019)

Deze Nederlandse hitserie stopte al na 5 seizoenen. Nu is Penoza terug! Kan de film tippen aan het niveau van de serie?
La Casa de Papel seizoen 3

Netflix releases 2019

Wat is jouw favoriete Netflix serie? La Casa de Papel, Narcos of misschien Peaky Blinders? Goed nieuws, want van al deze series (en meer) verschijnt er een nieuw seizoen in 2019!
MTV cribs logo

MTV Cribs: één grote leugen

Gehuurde villa's en geleende Ferrari's. Hier lees je hoe MTV en de sterren van toen ons in de maling namen.
White Boy Rick film

Filmrecensie: White Boy Rick (2018)

Het is 1984 en de 14-jarige Rick leidt een vrij kansloos bestaan in de vervallen industriestad Detroit. Bied een rol als FBI-informant misschien een uitweg?
Netflix documentaires

De beste Netflix documentaires

Netflix staat vol met geweldige series, maar een tijdje terug ontdekte ik dat Netflix ook ontzettend veel interessante documentaires heeft. Heb je even geen tijd voor een serie van meerdere seizoenen, dan zou ik...
Welkom op Hombrero.nl! Hombrero is afgeleid van hombre dat MAN betekent in het Spaans. Op Hombrero vind je artikelen over onderwerpen die voornamelijk mannen interessant vinden. Uiteraard is Hombrero geheel genderneutraal en zijn vrouwen ook meer dan welkom. Enjoy!

Volg Hombrero op Social

LikeLike
FollowFollow
FollowFollow

Aanbevolen

Leukste grappigste naam wifi netwerk

De grappigste namen voor je wifi-netwerk

Krijg de lachers op je hand door de standaard naam van je wifi-netwerk te vervangen door deze meesterlijke alternatieven.
Wk vrouwen voetbal 2019

De mooiste voetbalsters van het WK 2019

Het niveau is dan misschien niet zo hoog als bij de mannen, maar er zijn genoeg andere redenen om wel naar het WK vrouwen voetbal te kijken.
Vikings serie acteurs

De acteurs van Vikings in het echt

De Netflix-serie Vikings zit vol met actie en geweld. Meedogenloze Noormannen met tatoeages in hun gezicht en bijzondere kapsels. Hoe zien deze acteurs er eigenlijk in het dagelijks leven uit? Check it out!
Potloden

Wat zie je als je kleurenblind bent?

Iemand die kleurenblind is kan sommige kleuren niet goed waarnemen of ziet zelfs helemaal geen kleuren. Hoe ziet een kleurenblinde de wereld? En waarom zijn zoveel mannen kleurenblind?
Holzkern Peak Dream

Houten Horloges: stoer & uniek

Op zoek naar een uniek horloge? Al eens aan een houten horloge gedacht? Niet? Check dan deze fraaie houten horloges eens.