Een trio: altijd een succes?

-

- Advertentie -

Als je mannen vraagt naar hun grootste seksuele fantasie, dan staat een trio met stip op één. Het idee van een extra persoon in bed maakt in mannen veel los. Het is ook een onderwerp waar we onderling graag over opscheppen. Uit onderzoek is echter gebleken dat slechts 15% van de mannen daadwerkelijk een trio heeft gehad. Wij waren benieuwd of het in werkelijkheid wel zo fantastisch is of dat we het beter bij een fantasie kunnen houden?

We vroegen mannen om hun trio ervaringen met ons te delen. We selecteerden onderstaande drie verhalen om te laten zien dat het niet voor iedereen even goed uitpakt. In welk verhaal herken jij je het meest?


Bas (29 jaar) mailt ons zijn verhaal:

Mannen vinden het vaak stoer om op te scheppen over een trio. Het zou fantastisch moeten zijn, maar mijn ervaring is toch echt anders. Ik had nog nooit een trio gedaan en was er eigenlijk ook niet zo mee bezig. Mijn vriendin kwam zelf met het voorstel. Ze had een vrijgezelle vriendin die mij wel zag zitten en blijkbaar hadden ze het er samen een keer over gehad. Mijn vriendin deed er vrij nonchalant over en het leek haar leuk om het een keer te proberen.

Na een avondje stappen en aardig wat drankjes verder ging die vriendin met ons mee naar huis. Het ging allemaal heel spontaan en het triootje zelf was prima. Af en toe wat klungelig en soms een beetje zoeken naar de juiste standjes, maar voor de rest was het een mooie ervaring. So far so good!

- Advertentie -

De ellende begon pas achteraf. De vriendin van mijn vriendin had na het triootje nog meer interesse in mij en stak dat ook niet onder stoelen of banken. Wat haar betreft bleef het niet bij één keer. Mijn vriendin begon steeds meer jaloerse trekjes te krijgen en ik kreeg allerlei verwijten naar mijn hoofd. Ik had in bed teveel aandacht aan haar vriendin besteedt en ik leek in haar ogen opeens minder verliefd te zijn. Het werd een hele soap, met als resultaat dat ze inmiddels geen vriendinnen meer zijn. Onze relatie is inmiddels weer goed, maar dat heeft wel even geduurd. Voor mij geen trio meer. Ik beweer echt niet dat een trio nooit een succes kan zijn, maar denk er wel goed over na of je het wilt en met wie.


Rowen (25 jaar) laat weten:

Een trio, ik kan het echt iedereen aanraden. Het is gewoon supergeil! Ik ben nu 25 en de afgelopen twee jaar deel ik het bed met twee meiden. Meestal apart, maar soms ook op hetzelfde moment. Drie jaar geleden maakte ik het uit met mijn toenmalige vriendin en had ik even geen behoefte aan een vaste relatie. Het was tijd om de markt te verkennen, zullen we maar zeggen. In die periode ontmoet ik twee leuke meiden. Afwisselend en zonder dat ze het van elkaar weten, blijven ze soms bij me slapen in het weekend. Het voelt toch niet helemaal relaxt en in een eerlijke bui biecht ik het aan allebei op. Ze reageren super chill, zijn allebei niet op zoek naar een vaste relatie en vinden het voor nu prima. Laat ik eerlijk zijn: het is nu een mooi verhaal, maar had ook anders kunnen uitpakken. Voor hetzelfde geld was ik twee sekspartners armer en twee blauwe ogen rijker.

trio triootje

We klooien zo een tijdje aan, totdat ik op een zaterdagavond op stap ben met een van de dames en we opeens oog in oog staan met de andere dame in kwestie. In de kroeg waar ze nooit komt. Ze kennen elkaar niet, maar één blik is genoeg om te weten hoe de vork in de steel zit. Ik voel me een beetje ongemakkelijk. In plaats van een catfight ontstaat er een leuke klik. Die klik wordt alleen maar sterker en sindsdien vermaken we ons prima met z’n drieën. Het is echt niet zo dat we aan de lopende band triootjes hebben. Het is meestal een spontane actie en die vrijheid vinden we alle drie heerlijk. Ik vraag me af of ik ooit nog wat anders wil.


Dustin (38 jaar) vertelt:
Mijn vriendin en ik zijn beiden van het experimenteren in bed. We hebben allebei redelijk veel seksuele fantasieën en proberen die zoveel mogelijk uit. De ene keer pakt dat goed uit en de andere keer wat minder. Dat bespreken we achteraf met elkaar en beslissen dan of we het vaker willen doen. Een trio zagen we allebei wel zitten. Of het dan met een extra man of vrouw is, maakt ons niks uit. De enige regel was eigenlijk dat het geen bekende zou zijn, dus niemand uit onze vrienden- of kennissenkring. Gewoon om eventuele ackward situaties achteraf te voorkomen. Het moet een leuke toevoeging zijn en geen ellende opleveren. We gaan niet op zoek en wachten het moment af dat we iemand tegen het lijf lopen waar we een klik mee hebben.

Ruim een jaar later ontmoeten we op vakantie in Spanje een leuke chick uit Amsterdam, vrijgezel en zeer open-minded. Ons voorstel voor een trio verrast haar niet, maar ze wil er wel even over nadenken. We kunnen het erg goed met elkaar vinden en terug in Nederland houden we contact. Het onderwerp trio laten we rusten, maar na een tijdje komt ze er zelf op terug en geeft aan er wel interesse in te hebben. We spreken een avondje bij haar af in Amsterdam en hebben een top avond. Sindsdien spreken we nog een paar keer per jaar af voor een gezellig avondje en aansluitend een ménage à trois. De vrijblijvendheid houdt het leuk. Als het ooit stopt, is het ook prima.


- Advertentie -