Meest bekeken YouTube video’s aller tijden

-

- Advertentie -

De meeste artiesten kunnen alleen maar dromen van zulke aantallen views op YouTube. Duizelingwekkende aantallen die nog elke dag in rap tempo blijven toenemen. Dit is de top 10 met meest bekeken YouTube video’s ooit. Met een toch wel zeer verrassende número uno.

10. Sorry – Justin Bieber (3,4 miljard views)

Of je het nou leuk vindt of niet, bijna alles wat Justin Bieber aanraakt, verandert in goud. Met zijn hit Sorry staat hij op plek 10 van meest bekeken YouTube video’s aller tijden.

9. Bath Song – CoComelon Nursery Rhymes (3,4 miljard views)

8. Gangnam Style – PSY (3,9 miljard views)

In 2012 scoorde de Zuid-Koreaanse PSY een wereldhit met Gangnam Style. Een maf nummer met een nog maffere videoclip. Toch al goed voor bijna 4 miljard views op YouTube.

7. Uptown Funk – Mark Ronson ft. Bruno Mars (4,0 miljard views)

STOP!, wait a minute…“, deze heerlijke funky superhit van Mark Ronson en Bruno Mars vinden we op plek 7.

6. Masha and the Bear – Get Movies (4,4 miljard views)

5. Johny Johny Yes Papa – LooLoo Kids (4,5 miljard views)

Wie had dat gedacht? Dit is alweer het 3e kinderfilmpje in deze top 10 met meest bekeken video’s op YouTube aller tijden. En we kunnen je verklappen dat het ook niet de laatste is.

- Advertentie -

4. See You Again – Wiz Khalifa ft. Charlie Puth (4,9 miljard views)

3. Shape of You – Ed Sheeran (5,1 miljard views)

Shape of You werd begin 2017 geüpload naar YouTube en is daarmee de jongste video in deze top 10. In die korte periode werd de video toch al meer dan 5 miljard keer bekeken. Lekker bezig Ed.

2. Despacito – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee (7,1 miljard views)

Met meer dan 7 miljard views staat Despacito op de 2e plek in de lijst met de meest bekeken YouTube video’s ooit. Lange tijd stond deze zomerhit op nummer 1, maar heeft zijn positie sinds november 2020 af moeten staan. Het is nog wel de most liked video op YouTube met 42 miljoen likes.

1. Baby Shark Dance – PINKFONG (7,6 miljard views)

Verreweg de meest bekeken video ooit op YouTube is Baby Shark Dance. Een simpel maar zeer aanstekelijk kinderliedje. Wees gewaarschuwd: dit melodietje blijft in je hoofd zitten!

- Advertentie -