Netflix releases 2019

-

- Advertentie -

Ook zo benieuwd wanneer nou eindelijk het nieuwe seizoen van je favoriete serie op Netflix verschijnt? Op internet wordt er flink gespeculeerd en dat maakt het niet altijd even duidelijk. Maar niet getreurd, want Hombrero helpt je graag een handje. Alle top series op een rijtje inclusief de datum dat ze in 2019 zullen verschijnen op Netflix.

Eind 2018 werd door Netflix mooi afgesloten met het releasen van het 6e (en laatste) seizoen van House of Cards. Ook in 2019 verschijnen er weer een paar knallers op Netflix. Zit het nieuwe seizoen van jouw favoriete serie erbij? Hieronder vind je een overzicht van de populairste series die in 2019 op Netflix zullen verschijnen. Sommige met een concrete datum, maar helaas ook een aantal met alleen nog maar een verwachte datum. Zodra er meer bekend is over wanneer ze exact verschijnen op Netflix, dan werk ik de lijst voor je bij. Ze staan in volgorde van verschijning. Enjoy!

Lucifer – seizoen 4

In 2018 besloot zender FOX, waar Lucifer op dat moment te zien was, om de serie stop te zetten. Daarmee zou de serie na drie seizoenen ten einde komen. Gelukkig besloot Netflix om Lucifer over te nemen en zo kwam er toch nog een nieuw seizoen. Het 4e seizoen van Lucifer is op 8 mei 2019 verschenen op Netflix.

Ondanks dat Netflix officieel nog niks bevestigd heeft, liet Tom Ellis (de acteur die de rol van Lucifer Morningstar vertolkt) doorschemeren dat de kans groot is dat er nog een 5e seizoen gemaakt gaat worden. Goed nieuws voor alle Lucifer fans!

Shooter – seizoen 4

In Shooter wordt de kennis van ex-marinier en topsniper Bob Lee Swagger ingezet om een moordaanslag op de president te voorkomen. Al gauw wordt hij zelf beschuldigd van moord. Hij moet uit handen blijven van de politie om te kunnen achterhalen wie achter dit complot zit.

- Advertentie -

Helaas heeft de Amerikaanse zender USA Netword besloten om Shooter na drie seizoenen te cancellen. Dit heeft alles te maken met de teruglopende kijkcijfers in Amerika. Einde oefening voor Shooter? Niet definitief. Zo werd de serie Lucifer ook na drie seizoenen stopgezet door zender FOX, maar nam Netflix de serie over en kwam er nog een seizoen 4. Er is dus nog hoop.

Designated Survivor – seizoen 3

Designated Survivor is een Amerikaanse politieke thriller over een kabinetslid die plotseling president van de Verenigde Staten wordt als al zijn kabinetscollega’s omkomen tijdens de State of the Union. Het lot van Amerika ligt in zijn handen.

Vanaf 7 juni 2019 kan je genieten van alweer het 3e seizoen van Designated Survivor.

13 Reasons Why – seizoen 3

In de serie staat het verhaal van de middelbare scholiere Hannah Baker centraal. Hannah pleegt zelfmoord en vlak daarna ontvangt een klasgenoot 13 cassettebandjes. Op deze cassettebandjes, die voor verschillende personen bedoeld zijn, legt ze uit waarom ze zichzelf van het leven heeft beroofd.

Er ontstond nogal wat ophef over 13 Reasons Why; zowel na seizoen 1 als seizoen 2. Er waren een hoop critici die vonden dat in de serie zelfmoord wordt verheerlijkt. Mensen met suïcidale gedachten zouden door de serie op ideeën gebracht kunnen worden. Daarnaast vonden critici dat bepaalde scenes te expliciet in beeld werden gebracht. Het ging ze daarbij voornamelijk om de zelfmoordscene (seizoen 1) en de verkrachtingsscene (seizoen 2).

Het 3e seizoen van 13 Reasons Why is op 23 augustus 2019 verschenen op Netflix.

Stranger Things – seizoen 3

Zelf heb ik Stranger Things nog niet gezien. Neemt niet weg dat deze serie erg goed bekeken wordt op Netflix. Seizoen 3 van Stranger Things is vanaf 4 juli 2019 te zien op Netflix.

La Casa de Papel – seizoen 3

De releasedatum is bekend! Daar is dan eindelijk het langverwachte 3e seizoen van de hitserie La Casa de Papel. Vanaf 19 juli 2019 te zien op Netflix. Hieronder vind je de trailer van seizoen 3. Dat belooft weer spannend te worden!

La Casa de Papel, seizoen 3 is in productie!!

Outlander – seizoen 4

Nog geen exacte datum, maar zeer waarschijnlijk verschijnt het 4e seizoen van Outlander in kwartaal 4 van 2019 op Netflix.

Ozark – seizoen 3

Nog even geduld. Seizoen 3 van Ozark zal naar alle waarschijnlijkheid pas aan het einde van 2019 op Netflix verschijnen.

Officiële Netflix trailer seizoen 1

Narcos: Mexico – seizoen 2

Welcome to Guadalajara! In seizoen 1 van Narcos: Mexico zien we de opkomst van het Guadalajarakartel in de jaren ’80. Het kartel staat onder leiding van Félix Gallardo (Diego Luna). DEA-agent Kiki Camarena (Michael Peña) gaat de uitdaging aan om het kartel ten val te brengen.

Ik was zelf helemaal gek van de originele Narcos serie over de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar (3 seizoenen, ook te zien bij Netflix). En ik was niet de enige, want deze serie kreeg lovende beoordelingen. Ik vreesde een beetje dat Narcos: Mexico een slap aftreksel zou worden. Maar niets is minder waar! Netflix heeft mijn verwachtingen overtroffen en weer een ontzettend spannende serie geproduceerd.

Voor het 2e seizoen van Narcos: Mexico moeten we helaas nog even geduld hebben. Deze staat voorlopig gepland voor ergens eind 2019.

https://youtu.be/fPOeMKWuiLY

Peaky Blinders – seizoen 5

Een heerlijk rauwe Britse gangsterserie over de Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, die kort na de Eerste Wereldoorlog de scepter zwaaide in en rond deze Engelse industriestad. De Peaky Blinders staan onder leiding van de meedogenloze Tom Shelby. De eerste vier seizoenen zijn al te bewonderen op Netflix en op 4 oktober 2019 verschijnt het langverwachte 5e seizoen.

THE END OF THE F***ING WORLD – seizoen 2

Grof, grappig en gek. Dat is misschien wel de beste omschrijving van de serie The End Of The F***ing World. Een verhaal over 2 compleet gestoorde tieners, James en Alyssa, die op een roadtrip gaan om de biologische vader van Alyssa te zoeken. Met slechts 20 minuten per aflevering is dit uitstekend bingewatch materiaal.

Seizoen 2 van The End of the F***ing World is vanaf 5 november 2019 te zien op Netflix.

Gomorra – seizoen 4

Wanneer seizoen 4 van Gomorra te zien zal zijn bij Netflix is nog onduidelijk. Netflix laat er zelf in ieder geval niks over los. Aangezien wachten niet ons sterkste punt is, zijn we even op onderzoek uitgegaan. Kan je echt niet wachten tot het 4e seizoen op Netflix verschijnt, dan is deze vanaf 4 juni 2019 al (legaal) te bewonderen via lumiereseries.com.

Gomorra seizoen 4

Wat verschijnt er op Netflix in 2020?

Welke series er precies zullen verschijnen in 2020 is nog niet bekend. Uiteraard hebben we wel onze vermoedens (en hoop). Wat dacht je van:

  • Better Call Saul – seizoen 5
  • Homeland – seizoen 8
  • Making a Murderer – seizoen 3

Het aanbod op Netflix wijzigt met de dag. Bovenstaande lijst probeer ik zoveel mogelijk bij te werken. Mocht er in jouw ogen iets ontbreken of niet kloppen, dan hoor ik het graag en pas ik het gelijk aan. Je kan het me hieronder laten weten in een reactie of stuur me een berichtje via social media:

Instagram: Hombrero.nl
Facebook: Hombrero.nl
Twitter: @HombreroNL

- Advertentie -