Netflix releases 2020

-

- Advertentie -

Ook in 2020 verschijnen er weer een aantal hele vette series op Netflix. Goed nieuws: je hoeft het internet niet meer af te struinen op zoek naar de releasedatum van je favoriete serie, want dat deden wij al voor je. Hieronder lees je wanneer in 2020 het nieuwe seizoen van jouw lievelingsserie op Netflix verschijnt.

Gomorra – seizoen 4

Netflix knalt het nieuwe jaar in met seizoen 4 van Gomorra. Vanaf 1 januari 2020 is deze namelijk in z’n geheel te zien. En wanneer verschijnt seizoen 5 van Gomorra? Daar is nog niks over bekend. Houd Hombrero in de gaten voor het laatste nieuws.

Sex Education – seizoen 2

Ja ja, daar is ie dan. Seizoen 2 van Sex Education is vanaf 17 januari 2020 in z’n geheel te zien op Netflix. Het 1e seizoen mogen we toch wel de positieve verrassing van 2019 noemen. De trailer van siezoen 2 (bekijk ‘m hieronder) belooft in ieder geval weer veel ongemakkelijke situaties, gierende hormonen, maar vooral heel veel lol.

Narcos: Mexico – seizoen 2

Na een geweldig 1e seizoen van Narcos: Mexico werd je geduld aardig op de proef gesteld. De geruchten gingen dat seizoen 2 al in november 2019 zou verschijnen, maar toen bleef het stil. Acteur José María Yazpik kwam uiteindelijk met het verlossende woord. Op Instagram reageerde hij op een vraag van een fan met ‘Febrero’. Februari 2020 dus!

Homeland – seizoen 8

Wanneer het 8e en tevens allerlaatste seizoen van Homeland op Netflix verschijnt is nog niet bekend. Seizoen 8 is in de Verenigde Staten vanaf 9 februari 2020 te zien bij Showtime. In Nederland verschijnt er vanaf 16 februari 2020 wekelijks een aflevering op NPO3. Het laatste seizoen van Homeland zal uit 12 afleveringen bestaan.

- Advertentie -

In het 7e seizoen zagen we hoe Carrie een tijd lang werd gevangen gehouden door de Rus Yevgeny Gromov. Na zeven maanden weet Saul haar vrij te krijgen door haar onderdeel te laten zijn van een gevangenenruil. In seizoen 8 reizen Carrie en Saul af naar Afghanistan waar ze moeten onderhandelen met de Taliban.

Better Call Saul – seizoen 5

Seizoen 5 van Better Call Saul verschijnt 24 februari 2020 op Netflix. Er is nog geen trailer, maar wel een korte teaser….

Suits – seizoen 7 (deel 2)

Vanaf juli 2019 waren de eerste tien afleveringen van seizoen 7 al te zien op Netflix. De grote vraag blijft natuurlijk wanneer de resterende afleveringen van seizoen 7 te zien gaan krijgen. Een definitief antwoord kunnen we daar nog niet op geven. Als we naar de release dates van eerdere seizoenen kijken, dan zou het zomaar kunnen dat deel 2 van seizoen 7 vanaf januari of februari 2020 te zien zal zijn.

La Casa de Papel – seizoen 4

Het 4e seizoen van de hitserie La Casa de Papel verschijnt 3 april 2020 op Netflix. Na het zien van de trailer van seizoen 4, kunnen wij in ieder geval niet meer wachten….

Fargo – seizoen 4

Seizoen 4 van Fargo zal waarschijnlijk vanaf 19 april 2020 op Netflix te zien zijn. Alvast een tipje van de sluier? Chris Rock zal zijn opwachting maken in seizoen 4.

Ozark – seizoen 3

Wat heeft de toekomst in petto voor de familie Byrde? Dat vragen Ozark fans zich al een tijd af. Het langverwachte 3e seizoen van Ozark zal vanaf 27 maart op Netflix te zien zijn. Ozark nog helemaal niet gezien? Check even de trailer, want deze serie is zeker de moeite waard.

Star Trek: Discovery – seizoen 3

Nog geen harde release datum, maar wij schatten in dat seizoen 3 van Star Trek: Discovery zo rond maart of april 2020 zal verschijnen op Netflix. Bekijk hieronder alvast de officiële trailer van seizoen 3.

Queen of the South – seizoen 3

Nog niet definitief bevestigd, maar naar alle waarschijnlijkheid verschijnt seizoen 3 van Queen of the South ergens in kwartaal 1 van 2020 op Netflix.

Nog meer goed nieuws voor de trouwe fans van Queen of the South. Het 3e seizoen komt er dus al bijna aan in Nederland. In de Verenigde Staten wordt op dit moment seizoen 4 al uitgezonden (bij USA Network) en daarna zal gestart worden met de opnames van het 5e seizoen. Genoeg mooie afleveringen in het vooruitzicht dus!

Lucifer – seizoen 5

Het is helaas nog niet bekend wanneer het 5e seizoen van Lucifer op Netflix zal verschijnen. We vermoeden dat dit rond juni 2020 zal zijn. We houden je uiteraard op de hoogte als de exacte datum bekend is.

Stranger Things – seizoen 4

Het 4e seizoen van Stranger Things zal naar alle waarschijnlijkheid vanaf kwartaal 4 2020 te zien zijn.

Stranger Things 4 – Official Announcement

The Blacklist – seizoen 6

Wanneer seizoen 6 van The Blacklist op Netflix te zien zal zijn, is nog niet bekend. Je kan dit seizoen wel al bekijken via Videoland. In de Verenigde Staten wordt seizoen 7 vanaf januari 2019 al uitgezonden op tv. Genoeg in het vooruitzicht dus……

Suburra – seizoen 3

Ergens in 2020 is wel een heel ruim begrip, maar meer is er helaas nog niet bekend over seizoen 3 van Suburra.

Undercover – seizoen 2

In 2019 verscheen het eerste seizoen van deze heerlijke Nederlandse serie over Ferry Bouman, één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Zijn luxe leventje komt flink op z’n kop te staan als twee undercover agenten proberen te infiltreren in zijn netwerk.

Ergens in 2020 verwachten we seizoen 2 van Undercover, maar voor de exacte datum is het wachten op nieuws vanuit Netflix.

Jurassic World: Camp Cretaceous – seizoen 1

Wat we er precies van kunnen verwachten, weet ik eerlijk gezegd niet. Netflix heeft in ieder geval een animatieserie aangekocht die ergens in 2020 zal verschijnen. De serie rond Jurassic World wordt gemaakt door Dreamworks en geproduceerd door Steven Spielberg.

13 Reasons Why – seizoen 4

De releasedatum van 13 Reasons Why seizoen 4 is nog niet bekend, maar dit wordt mogelijk de 2e helft van 2020.

Archer – seizoen 11

We maken ons alweer klaar voor seizoen 11 van Archer. De releasedatum is nog onbekend, maar de verwachting is dat dit ergens 2e helft 2020 gaat worden.

Peaky Blinders – seizoen 6

Even geduld, want seizoen 6 zal pas in 2021 verschijnen.

Wat verschijnt er in 2021 op Netflix?

Welke series en seizoenen er precies in 2021 gaan verschijnen is nog niet bekend. Uiteraard hebben we wel onze vermoedens. Wat dacht je van:

  • Black Mirror – seizoen 6
  • Bodyguard – seizoen 2
  • Ingobernable – seizoen 3
  • The End of the F***king World – seizoen 3
  • Making a Murderer – seizoen 3
  • Peaky Blinders – seizoen 6

De datum van verschijning proberen we per serie zo actueel mogelijk te houden, maar ook ons ontglipt wel eens wat. Mis je een serie of staat er een verkeerde datum? Laat het ons dan gerust weten via een reactie onder dit bericht of geef even een seintje via social media:

Facebook: HombreroNL
Instagram: Hombrero.nl
Twitter: HombreroNL

- Advertentie -