OnlyFans Uncovered te zien op Videoland

-

- Advertentie -

Vanaf 9 april 2021 is de 3-delige documentaire OnlyFans Uncovered te zien op Videoland. Het social media platform OnlyFans is in een paar jaar uitgegroeid tot een waar fenomeen. In deze docu doen een aantal succesvolle Nederlandse creators hun verhaal. Hoe ver gaan ze om betalende fans tevreden te houden?

Sex sells! Daar is OnlyFans het bewijs van. Op dit platform krijgen gebruikers (Fans) tegen betaling zeer persoonlijke content te zien. In deze 3-delige docu volgen we 8 Nederlandse creators. Waarom zijn ze eraan begonnen, hoe gaan ze te werk, wat verdienen ze en waar liggen hun grenzen? Op al deze vragen krijg je een antwoord. Wie zijn deze Nederlandse creators?

In de docu krijg je het verhaal te zien achter de accounts van Rosanna en Niels. Ze deden eerder al 2 keer mee aan Temptation Island. Ook bekend van Temptation Island is vrijgezel Dennis (26). Hij is druk bezig met de voorbereidingen van zijn OnlyFans debuut.

Verder volgen we Sheena (bekend uit de Playboy), Roos (20 en nog niet heel lang actief op het platform), grootverdieners Levy en Sepanta en last but not least Marvin. Ga er maar eens goed voor zitten.

Alle afleveringen van OnlyFans Uncovered verschijnen 9 april op Videoland.

- Advertentie -