Photoshop held neemt verzoekjes iets te letterlijk

-

- Advertentie -

Wat als je een Photoshop eindbaas bent en je volgers op Twitter blijven je maar verzoekjes sturen om hun foto’s te bewerken? Precies, dan verander je in een troll en neem je hun verzoekjes net even iets te letterlijk. Of degenen die de verzoekjes doen blij zijn met het resultaat? Ik denk het niet. Who cares. Het levert ons in ieder geval wel hilarische foto’s op.

Handtasje toevoegen

“Mooi uitzicht, hippe bril, maar toch mis ik iets”, moet deze jongedame gedacht hebben. Daarom vroeg ze James of hij een tasje aan de foto wilde toevoegen. Zo opgelost natuurlijk…

Man op de achtergrond

Altijd vervelend. Schiet je een leuke foto met je liefje bij het reuzenrad, staat er zo’n vervelende gast op de achtergrond. James haalt die graag even voor je weg. No problemo!

Stralend witte tanden

Onze landgenoot Tim dacht toch niet echt dat hij er goed vanaf zou komen met zo’n verzoek.

Fan van Muhammad Ali

Met je chick naar de beroemde Hollywood Walk of Fame. Natuurlijk even een foto schieten bij de ster van Muhammad Ali. Bedenk je thuis opeens dat poseren als een bokser veel cooler was geweest dan dat lullige wijzende vingertje. Vraag je James Fridman toch even om het op te lossen.

Lekker buitenspelen

- Advertentie -

Netjes in pak en haartjes in de lak. Voordat jullie naar de bruiloft gaan nog snel even een strakke pica voor op Insta. O shit, niet gelet op de achtergrond.

Niet altijd een troll

De grappige en lollige kant van Fridman kennen we, maar hij laat ook regelmatig zijn menselijke kant zien. Zo ook in de foto hieronder, waarin een fan aan hem vraagt om de wijnvlek in zijn gezicht weg te Photoshoppen. James komt met het enige gepaste antwoord. Respect!

Er hangt iets in je soep

Leuke groepsfoto, alleen kon Elaina de hand op haar boezem toch niet helemaal waarderen. In de door James bewerkte foto is dat probleem in ieder geval keurig opgelost.

Knock knock. Who’s there?

Knock knock. Who’s there? Definitely not Amanda!
Wat had je dan verwacht Amanda?

- Advertentie -