Technologie

VeVe Collectibles voor beginners

VeVe Collectibles: uitleg voor beginners

Sinds de samenwerking met Disney is de VeVe Collectibles app hotter dan hot! Lees onze tips als jij een vliegende start wilt maken met deze app....
VeVe Ecomi OMI cover

VeVe collectibles: waarom NFT’s meer is dan een hype

NFT is de crypto-hype van dit moment. Of is het meer dan een hype en zijn NFT's here to stay? Door VeVe zou het wel eens mainstream kunnen worden...
Bitcoin crypto belastingaangifte

Bitcoin en je belastingaangifte over 2020

Heb jij Bitcoin of andere crypto, maar nog geen idee hoe je die in je belastingaangifte moet opnemen?
aandelen beleggen geen kosten

Commissievrij beleggen in aandelen met BUX Zero

BUX Zero maakt beleggen in aandelen nog toegankelijker door geen transactiekosten te rekenen. Meld je nu aan en krijg een gratis aandeel!
tips beveiligen wifi netwerk

Ultieme tips voor een veilig wifi-netwerk

Stay safe! Voorkom dat hackers toegang krijgen tot jouw persoonlijke gegevens. Volg snel deze handige beveiligingstips voor jouw wifi-netwerk.
Have I been pwned

Is jouw wachtwoord ooit gestolen? Doe de check!

Gebruik jij hetzelfde wachtwoord voor verschillende accounts? Dan loop je risico. Doe de check en achterhaal of jouw wachtwoord ooit is gelekt.
zonnepanelen

In 3 stappen de btw op zonnepanelen terugvragen

Heb je net zonnepanelen aangeschaft of ben je dat van plan? Dan ben je hier op de juiste plek. In 3 simpele stappen leggen we je uit hoe je zelf de btw op de aanschaf terug kunt vragen. Dat is namelijk een aardig bedrag!
De beste voetbal app

De beste voetbal apps

Wil jij ook geen doelpunt meer missen van je favoriete voetbalclub? Een melding op je mobiel bij elk doelpunt, direct de hoogtepunten terugkijken, alle wedstrijdstatistieken. Dit zijn de beste voetbal apps.
Leukste grappigste naam wifi netwerk

De grappigste namen voor je wifi-netwerk

Krijg de lachers op je hand door de standaard naam van je wifi-netwerk te vervangen door deze meesterlijke alternatieven.
Crypto handelen beginnersfouten

Handelen in crypto: voorkom beginnersfouten

Ga je investeren in Bitcoin of een andere cryptocurrency? Voorkom de veelgemaakte beginnersfouten. Lees de 8 Gouden Tips!