De beste voetbal app

De beste voetbal apps

Wil jij ook geen doelpunt meer missen van je favoriete voetbalclub? Een melding op je mobiel bij elk doelpunt, direct de hoogtepunten terugkijken, alle wedstrijdstatistieken. Dit zijn de beste voetbal apps.
Leukste grappigste naam wifi netwerk

De grappigste namen voor je wifi-netwerk

Krijg de lachers op je hand door de standaard naam van je wifi-netwerk te vervangen door deze meesterlijke alternatieven.
Crypto handelen beginnersfouten

Handelen in crypto: voorkom beginnersfouten

Ga je investeren in Bitcoin of een andere cryptocurrency? Voorkom de veelgemaakte beginnersfouten. Lees de 8 Gouden Tips!
WhatsApp logo

Handige WhatsApp tips die je niet wilt missen

Net als ik gebruik je Whatsapp waarschijnlijk elke dag. Toch zijn er een aantal super handige functies in Whatsapp die niet veel mensen kennen en gebruiken. Jij straks gelukkig wel!
Nest Hello videodeurbel

Gadget: Nest Hello videodeurbel

Nooit meer een bezoeker of een pakketje missen? Deze slimme deurbel laat je via de app zien wie er voor je deur staat. Niet thuis? Geen probleem, communiceer op afstand via de app.
Polarsteps app

Polarsteps: Travel Tracker voor al je reizen

Ga je een vette reis maken of heb je een mooie vakantie gepland? Leg jouw unieke ervaringen dan vast met Polarsteps.
Crypto Blockchain taal

Crypto taal: alle termen en afkortingen

Als je een beetje wilt meepraten in de wereld van crypto en Blockchain, dan is het wel erg handig om deze veelgebruikte termen te kennen.
Welkom op Hombrero.nl! Hombrero is afgeleid van hombre dat MAN betekent in het Spaans. Op Hombrero vind je artikelen over onderwerpen die voornamelijk mannen interessant vinden. Uiteraard is Hombrero geheel genderneutraal en zijn vrouwen ook meer dan welkom. Enjoy!

Volg Hombrero op Social

LikeLike
FollowFollow
FollowFollow

Aanbevolen

Leukste grappigste naam wifi netwerk

De grappigste namen voor je wifi-netwerk

Krijg de lachers op je hand door de standaard naam van je wifi-netwerk te vervangen door deze meesterlijke alternatieven.
Wk vrouwen voetbal 2019

De mooiste voetbalsters van het WK 2019

Het niveau is dan misschien niet zo hoog als bij de mannen, maar er zijn genoeg andere redenen om wel naar het WK vrouwen voetbal te kijken.
Vikings serie acteurs

De acteurs van Vikings in het echt

De Netflix-serie Vikings zit vol met actie en geweld. Meedogenloze Noormannen met tatoeages in hun gezicht en bijzondere kapsels. Hoe zien deze acteurs er eigenlijk in het dagelijks leven uit? Check it out!
Potloden

Wat zie je als je kleurenblind bent?

Iemand die kleurenblind is kan sommige kleuren niet goed waarnemen of ziet zelfs helemaal geen kleuren. Hoe ziet een kleurenblinde de wereld? En waarom zijn zoveel mannen kleurenblind?
Holzkern Peak Dream

Houten Horloges: stoer & uniek

Op zoek naar een uniek horloge? Al eens aan een houten horloge gedacht? Niet? Check dan deze fraaie houten horloges eens.