Trailer nieuwe James Bond film: No Time To Die

-

- Advertentie -

We moeten nog even geduld hebben, want de nieuwe James Bond film komt pas in april 2020 in de bioscoop. Toch is er inmiddels al een hoop bekend over deze film, waaronder de verhaallijn, de hoofdrolspelers en nu ook de langverwachte trailer.

In No Time To Die, alweer de 25e Bond-film, geniet James Bond samen met Madeline Swann van een zeer relaxt leven op Jamaica. Een welverdiend pensioen na zijn carrière als geheim agent. Het blijkt te mooi om waar te zijn. CIA-agent Felix Leiter heeft namelijk de hulp nodig van James Bond bij het bevrijden van een ontvoerde wetenschapper. Het begin van een zeer verraderlijke missie, waarin hij het uiteraard ook weer moet opnemen tegen een levensgevaarlijke schurk.

James Bond No Time to Die cover

Naast Daniel Craig zullen er nog meer oude bekenden een rol spelen in deze film. Denk aan Ben Whishaw, Léa Seydoux, Naomie Harris, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes. Daarnaast spelen er twee nieuwe gezichten een belangrijke rol in deze film, namelijk Rami Malek en Lashana Lynch. De cast bestaat verder uit onder andere Billy Magnussen, Ana de Armas, David Dencik, Rory Kinnear en Dali Benssalah.

Bekijk hieronder de officiële trailer. No Time to Die is vanaf 2 april 2020 te zien in de bioscoop.

De officiële Trailer: No Time To Die – James Bond

Wie wordt de nieuwe James Bond?

No Time to Die is de 5e en tevens laatste film waarin Daniel Craig als James Bond te zien zal zijn. Na de films stopt hij definitief met zijn rol als geheim agent. Het speculeren kan dus beginnen: wie wordt de nieuwe James Bond? Op internet verschijnen al de nodige lijstjes met potentiële kandidaten zoals Idris Elba, Tom Hiddleston en Benedict Cumberbatch. Voorlopig blijft het bij speculeren en wachten we geduldig af tot er meer nieuws is.

- Advertentie -

Foto’s: Universal Pictures International

- Advertentie -