Netflix onthult release datum en trailer van Undercover seizoen 2

-

- Advertentie -

Het 1e seizoen van Undercover was een van de populairste Netflix-series van 2019. Een 2e seizoen kon daardoor natuurlijk niet uitblijven. Alleen was heel lang onduidelijk wanneer dit vervolg zou verschijnen. Nu komt Netflix eindelijk met het verlossende antwoord in de vorm van een hele dikke trailer en gelijk ook de release datum.

In het kort: Undercover seizoen 1

In seizoen 1 maken we kennis met crimineel Ferry Bouman (Frank Lammers), die zijn geld verdient als grote baas van een xtc-bende. Samen met zijn vrouw Daniëlle (Elise Schaap) genieten ze van het leven op een vakantiepark bij de grens van Nederland en België. Helaas voor Ferry komt hij in het vizier van de politie. De twee agenten Bob (Tom Waes) en Kim (Anna Drijver) gaan undercover en infiltreren in de organisatie van Ferry. Hun doel is om het hele netwerk op te rollen.

Het verhaal van Undercover seizoen 2

We zijn een klein jaar verder na de arrestatie van Ferry Bouman. Kim is gestopt bij de politie en heeft de overstap gemaakt naar een mensenrechtenorganisatie. Tijdens haar werk voor deze organisatie stuit ze op illegale wapenhandel in Syrië met een belangrijk spoor naar een manege in België. Ze schakelt de hulp in van ex-collega Bob, die zijn rol als undercoveragent weer oppakt en wederom probeert te infiltreren.

Ondertussen zijn Bob en Kim ook nog niet verlost van Ferry Bouman. Die zet vanuit de gevangenis lijntjes uit om revanche te nemen op de agenten die zijn luxe leventje drastisch verstoord hebben.

De trailer van Undercover seizoen 2

Om je alvast warm te maken voor het nieuwe seizoen heeft Netflix deze hele dikke trailer gereleased. Dat belooft weer een spannend seizoen te worden:

- Advertentie -

Verschijningsdatum Undercover seizoen 2

Vanaf zondag 6 september 2020 is seizoen 2 van Undercover dan eindelijk te zien op Netflix. Het 2e seizoen wordt niet in één keer op Netflix gedropt, elke zondagavond verschijnt er een nieuwe aflevering. Seizoen 2 is dus helaas niet direct te bingewatchen. Voordeel is dat je geen last hebt van spoilers.

Pak je agenda erbij: vanaf 6 september kun je iedere zondag om 21:45 uur genieten van Undercover seizoen 2! 😍

Geplaatst door Netflix op Zondag 16 augustus 2020
- Advertentie -