De vreemdste Instagram accounts om te volgen

-

- Advertentie -

Instagram, de ideale plek voor celebrities, modellen en fitgirls om ons hun perfecte leventje te showen. Best leuk om doorheen te scrollen, maar soms ben je gewoon toe aan wat anders. Wij zochten in de krochten van Instagram naar de raarste, gekste en meest idiote accounts. En die hebben we gevonden! Doe jezelf een plezier en bekijk (of abonneer) je op onderstaande Instagram accounts. Veel gekker dan dit gaat het niet worden.

12. @miserable_men

“Ga je straks mee winkelen schat?”. Bij het horen van deze woorden lopen bij de meeste mannen de rillingen al over de rug. Op het account @miserable_men vind je een mooie verzameling foto’s van mannen die met hun vrouw mee moesten shoppen.

11. @mr.handsup

De naam van zijn account dekt de lading wel aardig. Andrew Stoletov laat zich op allerlei plekken fotograferen, waarbij hij altijd met z’n handen omhoog poseert. Hij heeft ook nog een Youtube kanaal en daar gaat het er niet veel normaler aan toe…..

10. @chinventures

De camera niet te laag houden, anders zie je je onderkin! De eerste les bij het maken van selfies. Deze dame dacht f*ck it en maakt juist overal foto’s met een enorme onderkin.

9. @ifyouhigh

The name says it all: leuke filmpjes voor als je high bent.

- Advertentie -

8. @awkwardfamilyphotos

We hebben allemaal wel familiefoto’s van vroeger, waar we ons inmiddels een beetje voor schamen. Scroll dan even door dit lachwekkende Instagram account en gegarandeerd dat jouw foto van vroeger in het niet valt. Nee, is jouw foto echt zo erg? Dan kan je altijd nog besluiten om je foto naar ze in te sturen. Misschien wordt hij wel geplaatst.

7. @kirbyjenner

Ontmoet Kirby Jenner, de tweelingbroer van Kendall Jenner. Huh, heeft Kendall een tweelingbroer? Nee, maar op Instagram kan alles. Kirby (echte naam is onbekend) suggereert op Instagram dat hij haar tweelingbroer is en Photoshopt zichzelf in allerlei foto’s van Kendall en haar familie. Eerlijk is eerlijk, hij kan retegoed Photoshoppen en het levert hilarische foto’s op.

6. @benzank

Zelf omschrijft hij zijn foto’s als “bizar minimalisme met een scherp contrast”. Wij vinden “raar” een betere omschrijving.

5. @ronitbaranga

Sommige mensen kleien in hun vrije tijd en daar is niks mis mee. Deze klei kunstenaar maakt prachtige dingen, waaronder deze hele freaky duivelachtige wezens.

4. @brosbeingbasic

Mannen die vrouwen in de maling nemen, is altijd een goed idee. Het Instagram-account @brosbeingbasic staat vol met mannen die poserende vrouwen op de hak nemen door ze na te doen. Genieten!

3. @combophoto

Op @combophoto vind je een verzameling met op het eerste oog hele rare foto’s. Als je vervolgens wat beter kijkt, dan zie je dat elke foto uit twee aparte foto’s bestaat. Deze foto’s zijn op unieke wijze met elkaar gecombineerd. Bedenker Stephen Mcmennamy zegt daar het volgende over: “I like to combine stuff”. Bedankt voor deze heldere toelichting Stephen.

2. @mothmeister

Magisch, griezelig, sprookjesachtig en duister. Zo zou je @mothmeister het beste kunnen omschrijven. Dit Belgische duo verzamelt opgezette dieren. Op @mothmeister combineren zij deze opgezette dieren met fantastische kostuums in een hele bijzondere setting. Zelf omschrijven ze hun werk als postmortale sprookjesfotografie. Ze hebben hun plekje in de lijst met raarste en vreemdste Instagram accounts in ieder geval dik verdiend.

1. @__remmidemmi

Wat ons betreft het vreemdste Instagram account. De foto’s van Sandro Giordano op @_remmidemmi gaan over personen die plotseling zijn gecrasht. De absurde foto’s zitten vol met details. Die details zorgen ervoor dat je gelijk met allerlei vragen zit. Geweldige foto’s met een hoog WTF gehalte.


Kom jij nou nog andere vreemde accounts tegen op Instagram, dan zouden we het leuk vinden als je die deelt in de comments. Hoe meer er gelachen kan worden, hoe beter.

- Advertentie -